Chat with us, powered by LiveChat

EXTENDY kihúzható poroló

Nagy kereslet! Ingyenes szállítás

Ezzel a kihúzható porolóval elérheti és megtisztíthatja otthonának elérhetetlen helyeit is.

Rendeljen most, és a következő terméket kapja:
Szerdán 28.07.2021 - Kedden 03.08.2021.

14 napos garancia.
Ha nem elegégedett a termékkel, visszatérítjük a vételárat. Részletek:

12.900Ft 7.900Ft + Ingyenes szállítás

Rendes ár:
12.900Ft
Akciós ár:
7.900Ft
+ Ingyenes szállítás

Ma megrendeli Szerdán 28.07.2021 kézbesítik

Mennyiség:

Pillanatnyilag 10 ember nézi ezt a terméket!

A termék nem elérhető a fizikai üzletekben!

Szállítási értesítés
Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy biztosítsuk a termékek szállítását, amilyen gyorsan csak lehet, így a csomagokat átalában még a rendelés napján elküldjük. Ennek ellenére a kézbesítési szolgáltatások miatt kialakulhatnak kisebb késések, ezért amennyiben nem kapja meg a csomagját a megadott határidőn belül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] címen. Köszönjük a megértést!

Vásárlói vélemények

5 értékelés

Remekül működik. Szeretem, hogy hajlik a különböző felületek mentén. Én rontottam el, hogy nem mértem le rendesen a nappalim mennyezetmagasságát, de még így is működik, egy négy lépcsős zsámollyal. Elég könnyű ahhoz, hogy néhány perc alatt körbemehessek vele az egész házon, anélkül, hogy szünetet tartanék. Az ára alacsonyabb, mint amit fizettem más márkákért, amelyek ráadásul néhány használat után elromlottak.

A***


Jó kis tisztító eszköz nekünk, alacsony embereknek haha. Minden viccet félretéve, ez remek vétel volt. A feleségem nagyon szereti, teljes mértékben elvégzi a munkát.

M****


Ez a termék remekül működik. Megfogja az összes port és nehezen elérhető helyekre is benyúlik. Ezenkívül a fej hajlításának képessége is pluszt jelent. Mindenképp ajánlanám másoknak.

B***


Valóban az összes port elkapja, és nem engedi, hogy a levegőbe kerüljön, fantasztikus poroló és nagyon könnyen mosható.

C***


Segítségével meg tudjuk tisztítani a magas mennyezetünket és a tetőablakokat is, ahol eddig egy kisebb hatótávolságú létrát kellett használnunk.

L**


12.900Ft 7.900Ft