Chat with us, powered by LiveChat

FOOD szilikon nyújtható fedelek (6 db)

94 Vásárlói értékelés
Nagy kereslet! Ingyenes szállítás

FRISS, FRISS, FRISS! Tartsa frissen az ételt a következő napra. Ez egy élelmiszer megmentő!

Rendeljen most, és a következő terméket kapja:
Szerdán 16.06.2021 - Kedden 22.06.2021.

14 napos garancia.
Ha nem elegégedett a termékkel, visszatérítjük a vételárat. Részletek:

10.400Ft 7.800Ft + Ingyenes szállítás

Rendes ár:
10.400Ft
Akciós ár:
7.800Ft
+ Ingyenes szállítás

Ma megrendeli Szerdán 16.06.2021 kézbesítik

Mennyiség:

Pillanatnyilag 14 ember nézi ezt a terméket!

A termék nem elérhető a fizikai üzletekben!

Szállítási értesítés
Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy biztosítsuk a termékek szállítását, amilyen gyorsan csak lehet, így a csomagokat átalában még a rendelés napján elküldjük. Ennek ellenére a kézbesítési szolgáltatások miatt kialakulhatnak kisebb késések, ezért amennyiben nem kapja meg a csomagját a megadott határidőn belül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] címen. Köszönjük a megértést!

Vásárlói vélemények

5 értékelés

Pénzt takarít meg, nem kell műanyag zacskókat venni. Különböző méretekben jön, és kissé megnyújtható Ez a funkció nagyszerű, így mindig találhatok az edényhez passzolót, akkor is, ha a borító kicsit kisebbnek tűnik, mint az edény. Könnyű tisztítani és újra felhasználni, így környezetbarátabb, mint a műanyag csomagolások. A lányom is izgatott emiatt, mert még a kis vizespoharához is talált egyet.

A***


Ezek nagyszerű alternatívát jelentenek a műanyag csomagolás helyett! Nagyjából az összes tálunkra ráfér, és nagyon jól megfogják.

M****


Eddig jó. Ez a második készlet, amelyet megvásároltam, és ezek illeszkednek a legjobban, és olyan könnyen feltehetőek. Tetszik, hogy vannak nagyobb méretek is a nagyobb tálak lefedésére. Könnyen tisztíthatók, és a hűtőben nem gyűjtik össze a páralecsapódást.

B***


Remekül helyettesíti a sérült műanyag Tupperware fedeleket. Ráadásul kevesebb műanyagot használni mindig jó ötlet a környezet számára.

C***


Jól megcsinálták és könnyen tisztítható! Nagyon ajánlom.

L**


10.400Ft 7.800Ft