Chat with us, powered by LiveChat

Színes kontaktlencsék

Nagy kereslet! Ingyenes szállítás

Másodpercek alatt megváltoztathatja a megjelenését! Változtassa a szemszínét jégkékre, egzotikus zöldre vagy csábító barnára.

Ez a színes kontaktlencsék évesek, tehát ez azt jelenti, hogy 1 évig használhatja őket. Hogyan kell tárolni őket? Felbontás után tárolja őket mint az átlagos lencséket, tehát egy dobozban, amely folyadékot tartalmaz a lencsék számára. További folyadékot nem tartalmaz a csomag. Minden használat után a lencséket meg kell tisztítania, a dobozba folyadékot tenni, és így készen állnak a következő használatra.

Rendeljen most, és a következő terméket kapja:
Csütörtökön 29.07.2021 - Szerdán 04.08.2021.

14 napos garancia.
Ha nem elegégedett a termékkel, visszatérítjük a vételárat. Részletek:

12.700Ft 7.700Ft + Ingyenes szállítás

Rendes ár:
12.700Ft
Akciós ár:
7.700Ft
+ Ingyenes szállítás

Ma megrendeli Csütörtökön 29.07.2021 kézbesítik

Mennyiség:
Szín:
QTY
Kiürítés

Pillanatnyilag 7 ember nézi ezt a terméket!

A termék nem elérhető a fizikai üzletekben!

Szállítási értesítés
Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy biztosítsuk a termékek szállítását, amilyen gyorsan csak lehet, így a csomagokat átalában még a rendelés napján elküldjük. Ennek ellenére a kézbesítési szolgáltatások miatt kialakulhatnak kisebb késések, ezért amennyiben nem kapja meg a csomagját a megadott határidőn belül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] címen. Köszönjük a megértést!

Vásárlói vélemények

5 értékelés

ISTENEM! Félelmetesek ezek a lencsék. Zöld szemmel egy másik embernek nézek ki :)

A****


Annyira imádom ezt a terméket, már a második párt is megvettem. És 12 hónapig tartanak, úgyhogy ez tényleg megéri.

P****


Először kéket vettem, és nagyon meg voltam elégedve a minőséggel, így most megrendeltem a másodikat is, zöld színben, már várom, hogy megérkezzen.

T***


Azt hittem, hogy a fogyás változtatja majd meg a legjobban a megjelenésemet, de tévedtem, a lányok szemszíne okoz igazán különbséget, és sokkal kényelmesebben érzem magam gyönyörű kék szemekkel.

A*****


Annyira megszállottja vagyok ezeknek a színes kontakt lencséknek, hogy szinte minden nap viselem őket. Mindhárom színt megvettem, mert olcsóbb így, és nem bánom, hogy minden színben megvásároltam őket, alig várom, hogy új színek legyenek a raktáron.

D******


12.700Ft 7.700Ft